Следвайте Гласове в ТелеграмКоментар на Костадин Костадинов, председател на Възраждане и

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКоментар на Костадин Костадинов, председател на Възраждане и
Коментари Харесай

Костадинов: Дали не ставаме свидетели на нова скалъпена от ЦРУ българска следа в атентата срещу папата

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Коментар на Костадин Костадинов, ръководител на " Възраждане " и на ПГ на " Възраждане " оповестен в страницата му в обществената мрежа " Facebook ":

" Току що разбрах, че трима българи са задържани в Англия по обвинявания за шпионаж в интерес на Русия. Веднага мога да се обзаложа, че най-вече до ден-два американските българоезични медии ще се опитат да ги изкарат членове на " Възраждане ".

Но да оставим напъните за подправени вести на подправените медии. Други неща са съществени и доста притеснителни:

1. Никой не е известен за ареста на българите - нито техните близки (иначе биха споделили най-малко на нашите власти), нито нашето посолство, нито даже британските медии. 
2. Арестите са осъществени февруари, а се оповестяват в този момент. Повече от половин година трима българи гният в британски затвор. Защо?
3. Как по този начин са задържани за шпионаж, а обвиняванията им са за притежавани " документи с погрешно наличие "?
4. Нали Англия ни е съдружник в НАТО? Защо най-малко българските служби не са известени? 

Всички тези въпроси навеждат на следните два извода. Или Англия се отнася към нас, българите, като към нечовеци и показва цялостно пренебрежение към нашите жители и нашата страна, или ставаме очевидци на следващия епизод от нескончаемата психическа и осведомителна война на Съединени американски щати против Русия. Война, в която англичаните имат поддържаща роля, само че която изобщо не е за подценяване - спомнете си единствено случая " Скрипал " и прословутото му отравяне. Ако е по този начин, тримата наши сънародника ще имат същата орис, каквато имаше Сергей Антонов при скалъпената от Централно разузнавателно управление на САЩ така наречен " българска диря " в атентата против папата.

" Възраждане " упорства още през днешния ден британският дипломат да бъде привикан в Министерство на външните работи и да дава пояснения! България би трябвало ясно да покаже, че няма да позволява гаври с нейни жители - в никакъв случай и по никакъв мотив! ", написа Костадинов.

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР